Pilot je met ons mee?

Hoe maak je het voor werknemers zo makkelijk mogelijk om flexibel en duurzaam van deur tot deur te reizen met een combinatie van vervoersmiddelen?

Hoe maak je het voor werknemers zo makkelijk mogelijk om flexibel en duurzaam van deur tot deur te reizen met een combinatie van vervoersmiddelen? OV gecombineerd met een last-mile oplossing als deelfiets of elektrische scooter. Park & bike als antwoord op files, toenemende parkeerkosten en parkeerschaarste. Een deelauto voor gebruik voor zakelijke afspraken, het kan allemaal vanuit één app.

Samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de metropoolregio Rotterdam Den Haag, is PON een MaaS (Mobility as a Service) pilot gestart met als doel de regio bereikbaarder, duurzamer en aantrekkelijker maken.

Alles vanuit één app met Moves
Met Moves heb je toegang tot een breed mobiliteitsaanbod waarbij je met één app kunt plannen, boeken, reizen en betalen. Flexibel en multimodaal reizen wordt zo eindelijk gemakkelijk en aantrekkelijk. Als werkgever betaal je alleen voor het zakelijk gebruik van de vervoersdiensten. Geen losse declaraties meer, alle reiskosten overzichtelijk op één verzamelfactuur én grip op kosten en CO2 uitstoot met een simpel management dashboard. Gebruikers classificeren reizen als zakelijk of privé, reizen op eigen kosten is dus ook mogelijk. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers!
Wanneer we straks weer vaker naar kantoor gaan biedt Moves ook uitkomst. De vaste reiskostenvergoeding kan gemakkelijk en zonder extra declaraties vervangen worden met Moves. En met de drukte meter hebben werknemers inzicht en alternatieven voor piekmomenten tijdens de spits.

Pilot je met ons mee?
Moves zoekt eigenzinnige organisaties die met een (selecte) groep werknemers de Moves app wil gebruiken bij zakelijke ritten en woon-werkverkeer. Je bent direct betrokken bij de doorontwikkeling van het product en werkt samen met ons, de regio en de gemeentes om de juiste mobiliteit op de juiste locatie op de juiste manier toegankelijk te krijgen. Bovendien kun je als organisatie ook leren. Zo maken we kostenloos de huidige mobiliteitssituatie en het potentieel ervan inzichtelijk met een mobiliteitsscan, creeëren we inzicht in de mobiliteitswensen van werknemers en geven we een advies over hoe dit past in het mobiliteitsbeleid.

De verwachting is dat Moves een positieve impact heeft op de luchtkwaliteit, de leefbaarheid en de belasting van de infrastructuur, vooral in en rondom de steden. Want hoe eenvoudiger het wordt om met schone, voor iedereen toegankelijke vervoermiddelen van A naar B te komen, hoe meer mensen daarvoor zullen kiezen.

Onder verschillende labels biedt Pon al vele jaren mobiliteitsoplossingen. Zo reizen er dagelijks 130.000 werknemers met onze zakelijke mobiliteitskaart en maken vele mensen dagelijks gebruik van Greenwheels of één van onze Hely mobiliteitshubs door heel Nederland. Met de Moves pilot zet Pon nu de volgende stap in de Mobility as a Service (r)evolutie.

Interesse om mee te doen aan de pilot?

Wat betekent dit voor de werkgever?

  • Wij bieden een laagdrempelige pilot voor werkgevers en werknemers middels een probeeraanbod.
  • Je pilot mee met de metropool regio Den Haag Rotterdam en werkt mee aan de bereikbaarheid opgave in de regio.
  • De pilot is passend te maken binnen ieder mobiliteitsbeleid van de werkgever en kan naast of in plaats van regelingen worden ingericht.
  • MaaS oplossingen vormen vooral in deze tijd ook een goed alternatief voor werkkosten regelingen of OV abonnementen, maar kunnen ook naast lease regelingen functioneren.
  • Jouw medewerkers gaan multimodaal reizen. Wij verkennen proactief de opties van te voren met ze. Ze kunnen alles plannen en boeken in 1 app. De factuur wordt geconsolideerd, dus geen losse declaraties meer.
  • Daarnaast geven wij jullie inzicht in het reisgedrag waardoor er bijvoorbeeld gestuurd kan worden op spreiding in de Corona tijd.

Dit is meer nieuws

Naar al het nieuws