Pilot je met ons mee?

Gaan jouw medewerkers straks ook flexibel en multimodaal reizen via 1 app? Ov, Taxi, Park&Ride/ Bike, deelauto’s en deelfietsen, er zijn verschillende manieren om flexibel naar kantoor te komen. De werkgever ontvangt alles op 1 factuur, dus geen declaraties meer. Daarnaast beschikken wij over de middelen om (tijdelijk) een mobiliteitshub te plaatsen. Zodat het aanbod van deelauto’s en deelfietsen op de juiste plekken beschikbaar is.

Interesse om mee te doen aan de pilot? Wij denken graag met u mee.
Neem contact met ons op via info@moves.nl

Graag willen wij jouw bedrijf uitdagen om mee te doen aan de Moves pilot! We staan samen voor de uitdaging om extra filedruk te voorkomen en tegelijkertijd duurzaamheid te waarborgen en medewerkers veilig naar kantoor te vervoeren. Mobility as a Service  (plannen, boeken en betalen van modaliteiten, zoals OV, deelauto’s en deelfietsen in 1 app) kan daarbij de flexibiliteit geven aan de werknemer om multimodaal te reizen en verschillende reisalternatieven te overwegen. Ook als OV beperkt beschikbaar is of mogelijk zelfs verplicht vooraf gereserveerd dient te worden.

Wat betekent dit voor de werkgever?

  • Wij bieden een laagdrempelige pilot voor werkgevers en werknemers middels een probeeraanbod.
  • Je pilot mee met de metropool regio Den Haag Rotterdam en werkt mee aan de bereikbaarheid opgave in de regio.
  • De pilot is passend te maken binnen ieder mobiliteitsbeleid van de werkgever en kan naast of in plaats van regelingen worden ingericht.
  • MaaS oplossingen vormen vooral in deze tijd ook een goed alternatief voor werkkosten regelingen of OV abonnementen, maar kunnen ook naast lease regelingen functioneren.
  • Jouw medewerkers gaan multimodaal reizen. Wij verkennen proactief de opties van te voren met ze. Ze kunnen alles plannen en boeken in 1 app. De factuur wordt geconsolideerd, dus geen losse declaraties meer.
  • Daarnaast geven wij jullie inzicht in het reisgedrag waardoor er bijvoorbeeld gestuurd kan worden op spreiding in de Corona tijd.
Reizen kunnen eenvoudig worden geclassificeerd

De MaaS pilot is vorig jaar opgestart door het ministerie van I&W om Mobility as a Service te lanceren in Nederland. Binnen Pon wordt in samenwerking met Shuttel en Hely de volgende stappen in de evolutie richting MaaS gezet. Shuttel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de specialist op het gebied van mobiliteit management voor werkgevers en zakelijke reizigers en heeft al ruim 130.000 gebruikers. Hely voorziet in een mobiliteitshubs op locatie, deze kan voorzien in een elektrische deelvloot voor een P+R locatie, bedrijventerrein of kantoor.

Werkgevers zijn belangrijk voor de pilot!

Speciaal voor werkgevers is er een laagdrempelig probeeraanbod van Shuttel:

  • Deelname aan de pilot voor een periode van 6 maanden met een selecte groep medewerkers
  • U krijgt meer inzicht in het reisgedrag van uw organisatie
  • Mogelijkheid tot opschaling en mee te groeien met MaaS in uw regio

Interesse om mee te doen aan de pilot? Wij denken graag met u mee.
Neem contact met ons op via info@moves.nl

Partners

Opdrachtgevers