Een slimme, duurzame oplossing voor reizen in en rondom grote steden

Onze missie

In en rondom de grote steden wordt het verkeer steeds drukker. Wat als we het aantal vervoersmiddelen kunnen verminderen? En tegelijkertijd mensen ook nog sneller én schoner van A naar B kunnen brengen? Dat is de gedachte waarmee de Moves app is ontwikkeld. Door slimme innovatie maken wij steden beter bereikbaar, minder druk én schoner.

Over de app

Moves biedt een steeds completer aanbod van vervoermiddelen. OV, deelauto’s, fietsen en scooters. De app laat je in een oogopslag zien welke vervoeraanbieders bij jou in de buurt staan en vervolgens plan, boek en betaal je jouw reis ook via de app. Per reis krijg je bovendien leuke statistieken te zien, zoals je calorieverbruik en je C02 uitstoot per type vervoer.

Spring op de fiets

Moves is de eerste app waarmee je alle e-bikes en gewone fietsen van Donkey Republic kunt plannen, boeken en betalen.

Pak een deelauto…

Even verhuizen of een grote boodschap? Met Greenwheels hoef je geen auto meer aan te schaffen, maar maak je makkelijk gebruik van de auto bij jou om de hoek! 

Neem de e-scooter

Met de e-scooters van Check ben je zo van de ene naar de andere kant van de stad. Check de Moves-app voor een e-scooter bij jou in de buurt!

Of ga met het OV

Laat lekker de auto thuis en reis zonder parkeerstress naar de Koopgoot voor je schapjes. Ook het trammetje naar Scheveningen heb je zo geboekt. Dus geniet lekker van een drankje op het terras.

Moves voor zakelijk gebruik

Ook al je zakelijke km’s regel je super simpel in de Moves-app. Geen declaraties, dure abonnementen, losse bonnetjes of een eindeloze papierwinkel. Met Moves heb je alle zakelijke reizen overzichtelijk en op één factuur. Bovendien zie je direct hoeveel CO2 jouw bedrijf uitstoot en draag je bij aan de bereikbaarheid van de stad. Dus ga naar kantoor of pak voor die klant afspraak het OV, de deelauto, -scooter, -fiets, watertaxi etc.

Heb je vragen over Moves?

We zijn helemaal nieuw, dus we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Ook als je de app al gebruikt helpen we je natuurlijk graag verder.

Contact