You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Al je mobiliteit regelen vanuit één app. Woon-werk, zakelijk of privé reizen.

Lees meer
partner

We gaan anders reizen

De wereld van mobiliteit verandert. Als werkgever ga je toch met je tijd mee?! Zo is een leaseauto of duur OV-abonnement passé als je veel thuis werkt. Met Moves regel je al je zakelijke mobiliteit vanuit één app. Ook je mobiliteitsbudget. Geef je werknemers vrijheid, gemak en flexibiliteit.

Het voordeel voor werkgevers en werknemers

  • Regel je zakelijke en privé reizen via één app. Van OV-tickets tot deelfietsen en deelscooters, deelauto’s en taxi…opties genoeg!
  • Zakelijke ritten niet meer declareren, maar allemaal direct naar de werkgever. Alles komt op één factuur. Scheelt papierwerk.
  • Bespaar zoveel mogelijk CO2 op je reis. Zo houden we onze stad schoon en bereikbaar.

Keuzevrijheid

en gemak

Je ziet ze overal op straat…Check e-scooters, Donkey bikes, Greenwheels auto’s en steeds meer vormen van deelvervoer. Dat is niet voor niets, want ze zijn verrekte handig en voordelig, ook voor de zakelijke kilometers! Moves maakt nu flexibel reizen inclusief alle vormen van vervoer super simpel voor jou en je werknemers. Al het OV en deelvervoer – van treinreis tot taxi en van parkeren tot e-scooters – plan, boek en betaal je in één app. 

Reiskosten– vergoeding?

Met de veranderingen in de vaste reiskostenvergoeding is dit hét moment voor jouw organisatie om over te stappen op een nieuwe en flexibele manier van reizen. De hele km administratie doen we de deur uit en declaraties zijn voortaan een ‘eitje’. Gewoon makkelijk alles op 1 factuur. Met Moves is dat direct geregeld!

 

Meten is weten

Met Moves heb je inzicht in je reis zoals je reiskosten, real time traffic info, drukte in het OV, CO2-uitstoot, Kcal etc. En alles lekker digitaal.

  • Meer Kcal verbruiken? Fiets nu die corona kilo’s eraf.
  • Is het te druk in het OV? Kies makkelijk een alternatief in de app. 
  • Welke collega verbruikte het minste CO2? Ga de challenge aan!

 

Moves voor privégebruik

Parkeren op afstand en de last-mile naar de Koopgoot? De auto even laten staan en een keer met het OV of ander vervoer voor een drankje aan het strand? Plan, boek en betaal je reizen via Moves. Met het OV, deelauto, -scooter of fiets tot aan de watertaxi.  Al je verbruik zoals kosten, Kcal en CO2 heb je meteen inzichtelijk in de app.

Heb je vragen over Moves?

We zijn helemaal nieuw, dus we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Ook als je de app al gebruikt helpen we je natuurlijk graag verder.

Contact FAQ

In opdracht van

Open chat