Regel alle zakelijke mobiliteit vanuit één app.

Plan en boek je vervoer van voordeur tot voordeur en laat de auto even staan

Flexibiliteit en geld besparen

Werknemers werken vaker thuis én wisselen vaker van baan. Dat is heel onhandig als jouw organisatie vastzit aan dure leasecontracten en/of OV-abonnementen. Moves geeft jouw organisatie flexibiliteit. Betaal voortaan alleen nog maar voor de zakelijke reizen die je werknemers daadwerkelijk maken en geef tegelijkertijd jouw werknemers de vrijheid en het gemak om te reizen met het type vervoer wat hen op dat moment uitkomt.

Vervangt de vaste reiskostenvergoeding

Sinds 1 januari 2022 is de vaste reiskostenvergoeding verdwenen en mogen alleen nog daadwerkelijke reizen onbelast vergoed worden. Door met jouw organisatie over te stappen op Moves, maak je deze transitie direct. Kilometeradministraties kunnen de deur uit en declaratieformulieren zijn verleden tijd. De Moves app genereert automatisch verzamelfacturen.

Behaal je klimaatdoelstelling

Nederland werkt hard aan het reduceren van CO2-uitstoot. Door voor Moves te kiezen, kun je als werkgever hier gemakkelijk aan bijdragen. De app maakt werknemers bewust van de uitstoot per type vervoer, per reis. Ook laat de app alternatieven zien voor schonere opties. Als werkgever zie je via de werkgeversportaal hoeveel jouw werknemers samen uitstoten en heb je een goede tool in handen om dit bij te sturen.

Kennismaken met Moves? 

Vraag nu gratis en vrijblijvend een demo gesprek aan!


Testimonials

Wendy Smit – HR adviseur,
MKB-Brandstof 

“Flexibel werken zit in ons DNA. Traditionele reisvormen paste niet meer bij ons en wij gingen op zoek naar alternatieve, duurzamere manieren van reizen voor onze werknemers. Moves bood voor ons de oplossing. Met Moves kunnen onze werknemers nu flexibel reizen met het OV, verschillende deelvervoerders en eigen vervoer. Via de app loggen zij gemakkelijk hun woon/werkverkeer. Moves maakt de administratie van zakelijke reizen voor ons veel makkelijker. Zeker met het oog op de onlangs aangescherpte regels vanuit de belastingdienst, kan ik Moves van harte aanbevelen.”

Amber Steenbergen – Community Manager, Laatbloeien

“Voor mij is het gebruik van deelvervoer echt een uitkomst, want ik parkeer de deel-scooter of fiets waar ik wil en hoef mijn eigen fiets niet meer ergens zonder toezicht te laten staan. Moves maakt het erg gemakkelijk om in één oogopslag te zien welke vormen van deelvervoer er in de buurt beschikbaar zijn. Een ander groot voordeel van Moves is dat mijn werkgever direct mijn reiskosten betaalt, zonder dat ik die eerst moet voorschieten en daarna weer moet declareren. Dat scheelt enorm veel tijd!”