Partners

Mobility Services & Retail, het onderdeel van Pon dat zich bezighoudt met innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen, zet met haar partners een grote stap in de wereld van MaaS (Mobility as a Service). Onder de naam ‘Moves’ wil het samenwerkingsverband reizigers bewegen anders te reizen met als ultieme doel een bereikbare en leefbare metropoolregio.

9292

9292

9292 is toonaangevend op het gebied van het verstrekken van reisinformatie in de Nederland en staat in de top van meest gebruikte OV-reisplanners in Nederland. De 9292 planner en zijn reisadvies kunnen als ingang dienen voor de reizigers. Het bereik van 9292 is groot: 9292 heeft miljoenen gebruikers. In 2019 heeft 9292 circa 3.5 miljoen reisadviezen per dag gegeven, waarvan grofweg 20% (700.000 per dag) in de provincie Zuid-Holland. 9292 werkt aan het optimaal inzetten van databronnen om te komen tot de meest betrouwbare reisplanner.


Tranzer

Tranzer

Tranzer is een bewezen MaaS applicatie en platform met meer dan 50.000 actieve gebruikers in Nederland en het breedste aanbod aan TSP’s (Transport Service Providers). Aan reizigers biedt Tranzer alle verschillende opties voor de reis van A naar B overzichtelijk en eerlijk. Plannen, Vergelijken, Betalen en Reizen, voor alle vervoerders, overal is de basis (binnen en buiten Nederland). 


HUUB

HUUB

HUUB is de aanbieder van open- en gesloten hub’s. Met een app kan de reiziger op een HUUB-locatie eenvoudig deelauto’s en deelfietsen reserveren, gebruiken en per rit betalen. Dit kan ook per abonnement, dan betaal je maandelijks achteraf via een incasso. Het openen en sluiten van auto’s, fietsen en scooters doe je dus met HUUB


Delloite

Deloitte

Deloitte is als IT en consulting bedrijf zeer actief in het ontwerpen van toekomstige mobiliteit systemen en kent veel spelers in het MaaS veld. Deloitte heeft een digital design studio waar ze met samengebrachte marktpartijen co-creaties doen voor nieuwe oplossingen.


PON

PON

Pon is met meer dan 14.000 medewerkers één van Nederlands’ grootste familiebedrijven en is actief in 34 landen. Het levert hoogwaardige mobiliteitsproducten en -oplossingen, ontwikkelt en produceert fietsen en heeft engineering oplossingen in diverse marktsegmenten.

Partners

Opdrachtgevers