Over Moves en onze partners

Moves leidt je van deur tot deur met een naadloze combinatie van vervoermiddelen. Je plant, reserveert, boekt, reist, en betaalt alles met één app. Daarmee helpen we elke dag duizenden reizigers, werknemers en werkgevers, onze infrastructuur én de luchtkwaliteit vooruit.

Moves is een samenwerking van partijen die verantwoordelijk zijn voor (openbaar) vervoer en infrastructuur in de Metropoolregio Rotterdam/Den Haag. Naast die verantwoordelijkheid delen ze een grote ambitie: om de doorstroming te verbeteren, verkeersdruk te spreiden, en uiteindelijk de leefbaarheid in allerlei opzichten te verbeteren. Flexibeler omspringen met vervoer, en het reizen makkelijker maken speelt daarin een sleutelrol. Samen maken we de overstap van ‘allemaal tegelijk in de trein en de auto’ naar efficiënter maatwerk voor iedereen.

Onze partners

Pon is met meer dan 14.000 medewerkers één van Nederlands’ grootste familiebedrijven en is actief in 34 landen. Het levert hoogwaardige mobiliteitsproducten en -oplossingen, ontwikkelt en produceert fietsen en heeft engineering oplossingen in diverse marktsegmenten.

Met miljoenen gebruikers staat de 9292 app al jaren in de top van meest gebruikte reisplanners in Nederland. Door reisadviezen voor het openbaar vervoer te integreren met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van e-ticketing en first- and last mile maakt 9292 mobiliteit eenvoudig en toegankelijk voor reizigers. Naast een app en website voor reizigers levert 9292 als onafhankelijke partij ook reisinformatie aan derden. 9292 werkt nauw samen met alle OV-bedrijven en aanbieders van andere vormen van mobiliteit in Nederland om nu en in de toekomst te blijven zorgen voor een betrouwbare reisplanner met 100% dekking.

Tranzer is een bewezen MaaS applicatie en platform met meer dan 50.000 actieve gebruikers in Nederland en het breedste aanbod aan TSP’s (Transport Service Providers). Aan reizigers biedt Tranzer alle verschillende opties voor de reis van A naar B overzichtelijk en eerlijk. Plannen, Vergelijken, Betalen en Reizen, voor alle vervoerders, overal is de basis (binnen en buiten Nederland).

Heb je vragen over Moves?

We zijn helemaal nieuw, dus we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Ook als je de app al gebruikt helpen we je natuurlijk graag verder.

Contact