Info & contact - Moves

Info & contact

Neem contact op

Met je organisatie bijdragen aan onze mobiliteitsoplossingen? We nemen graag contact met je op.

    In de regio Rotterdam Den Haag is het altijd druk. Er wordt gewoond, gewerkt, gestudeerd. Er wordt waanzinnig veel geproduceerd, gehandeld, en tussendoor ook nog gerecreëerd. Die voortdurende activiteit is wat de regio zo aantrekkelijk maakt. Maar soms ook vol, onoverzichtelijk en slecht bereikbaar.

    Om de aantrekkingskracht van de regio groot te houden om de juiste redenen, moeten we anders gaan denken over vervoer. Bereikbaar blijven door anders te bewegen van A naar B. Flexibeler kiezen mogelijk maken, het probleem van opzij bekijken. En dan zie je een oplossing: Mobility as a Service (MaaS). In die gedachte is mobiliteit geen kwestie van wat je voor je deur hebt staan, of waar je een abonnement voor afsluit. Maar een kwestie van alle opties toegankelijk maken, en elke reis opdelen in stapjes die je op allerlei manieren kunt invullen. Mobiliteit die niet draait om de spullen, maar om wat je daarmee kán.

    Alle vervoerende organisaties in de regio werken nu samen om de mensen in die regio een menu aan te bieden. Daaruit kunnen zij de manieren kiezen die voor hen op dat moment het meest efficiënt is. Dus pak het openbaar vervoer, een deelfiets, -auto of -scooter, een taxi of een combinatie daarvan naar waar je maar wilt. En reis een bereikbare, schonere, snellere toekomst tegemoet, in de hele regio en ver daarbuiten.

    In opdracht van