Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Rotterdam reistegoed 

De algemene voorwaarden van Moves zijn van toepassing. Daarnaast gelden de volgende actievoorwaarden.

 1. Let op! De actie geldt alleen voor de eerste 1.000 aanmeldingen. Wees er dus snel bij. Wanneer je bij de eerste 1.000 aanmeldingen hoort ontvang je een voucher code ter waarde van €20,- via het mailadres rotterdam@moves.nl. Ben je te laat, dan hoor je dat ook van ons.
 2. Als je deelneemt aan deze actie ga je akkoord met dat we je een paar maanden na de actie eenmalig een evaluatie vragenlijst mailen
 3. Als je deelneemt aan de actie, ga je direct akkoord met deze actievoorwaarden. 
 4. Moves behoudt zich het recht om de actievoorwaarden ten allen tijden op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.moves.nl/acties 
 5. Na aanmelding krijg je vanuit de mailbox Rotterdam@moves.nl een mail met verdere instructies. We streven ernaar binnen 3 werkdagen jou de voucher ter waarde van €20 te mailen. Deze unieke code kun je na registratie in de Moves app in de app invoeren. Je kunt van voor €20 gratis reizen met alle vervoersmiddelen die Moves biedt.
 6. Het reistegoed is niet om te wisselen in contanten of andere gelden.
 7. Deelname geldt enkel voor personen met een actief Moves account, waarbij minimaal voor- en achternaam, emailadres, telefoonnummer en betalingsmethode opgegeven is.
 8. De actie is persoonsgebonden en kan niet aan derden worden verstrekt of worden doorgegeven.
 9. Moves behoudt zich het recht om in geval van een gegronde reden (bij misbruik van promotionele activiteiten) gewonnen reistegoed direct te laten vervallen.
 10. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen van deelname worden uitgesloten. Daarbij kan eventueel onterecht verstrekte reistegoed teruggevorderd worden via Moves of door middel van een factuur.
 11. Moves is niet aansprakelijk voor eventuele type, druk- of zetfouten.
 12. Op deze actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. 
 13. Opmerkingen, klachten of andere vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Moves via: info@moves.nl of bel: 085-0872000.