één app
voor je
mobiliteit

Flexibel reizen zonder abonnement is het nieuwe normaal!

Niet meer iedere dag naar kantoor of de klant? Als werkgever betaal je alleen voor het daadwerkelijk gebruik van zakelijk vervoersdiensten. Dus geen vaste abonnementen en losse declaraties meer, alle reiskosten overzichtelijk op één verzamelfactuur én grip op kosten en CO2. En ook de vaste reiskostenvergoeding kan zo vervangen worden voor werkelijke reiskosten.

Dit is nu éxtra relevant omdat vanaf 1 januari 2021 alleen nog daadwerkelijk afgelegde reizen belastingvrij vergoed mogen worden. Hiermee vervalt dus de aan het begin van de coronacrisis door de overheid getroffen financiële regeling en afspraak met de Belastingdienst, waardoor werkgevers de vaste reiskostenvergoeding belastingvrij mochten doorbetalen, zelfs al werd er niet gereisd.

Alles vanuit één app met Moves
Moves (by Pon) geeft toegang tot een enorm mobiliteitsaanbod waarbij je met één app kunt plannen, boeken, reizen en betalen. Flexibel reizen wordt zo gemakkelijk en aantrekkelijk. Denk aan OV gecombineerd met een e-scooter voor de last-mile of parkeren aan de rand van de stad en op de fiets de stad in. Ook het inzetten van deelauto’s voor zakelijke afspraken is mogelijk en het kan nu allemaal vanuit één app. Dit geeft je medewerkers flexibiliteit en keuze en kan goed werken in plaats van of naast een lease-auto of eigen vervoer. 

Moves app
Met Moves heb je via één app toegang tot al het deelvervoer in de regio

De voordelen van Moves
Moves maakt het zo makkelijk mogelijk om flexibel en duurzaam van deur tot deur te reizen met een combinatie van vervoersmiddelen. Werknemers profiteren van keuzevrijheid en flexibiliteit. Met een druktemeter zijn piekmomenten in het OV inzichtelijk en kan als alternatief een elektrische deelscooter of deelfiets uitkomst bieden. Bovendien kunnen werknemers Moves op eigen kosten ook privé gebruiken (split billing is mogelijk).
Een win-win situatie voor werknemers én werkgevers!

Als werkgever biedt je je werknemers keuze, geen declaraties meer of dure abonnementen. Alle werkelijke reiskosten op één verzamelfactuur, vaak budget neutraal of goedkoper dan huidige regelingen. Moves kan prima gebruikt worden naast reizen met eigen vervoer of lease auto of natuurlijk als vervanging daarvan. En post Corona geeft het de voordelen dat niet iedereen weer massaal met de auto naar kantoor komt, maar ook de vervoersalternatieven gebruikt zullen worden.

“Heel fijn dat we niet meer vastzitten aan dure OV abonnementen, nu iedereen toch voornamelijk thuiswerkt.”

Mark de Jong, Mobiliteitsmanager

Voor wie is Moves?
Moves is geschikt voor alle werkgevers, van ZZP’er tot MKB en grootzakelijke organisaties. Met Moves heb je toegang tot al het OV in heel Nederland en de grootste aanbieders van deelmobiliteit. Daarmee is Moves een oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte, van sporadisch tot intensief gebruik.

Wie is moves?
Onder verschillende labels biedt Pon al vele jaren mobiliteitsoplossingen. Zo reizen er dagelijks 140.000 werknemers met onze zakelijke mobiliteitskaart en maken vele mensen dagelijks gebruik van Greenwheels of één van onze Hely mobiliteitshubs door heel Nederland. Met Moves zet Pon in opdracht van De Verkeersonderneming, die als uitvoerder de metropoolregio en luchthaven Rotterdam Den Haag vertegenwoordigd, de volgende stap in de Mobility as a Service (r)evolutie.


Plan een gratis adviesgesprek

    Opdrachtgevers