You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Flexibeler reizen met de Moves app

Start van studentenpilot in Rotterdam

Vanaf 19 april reizen 300 Rotterdamse studenten drie maanden lang met onze Moves app. Tijdens deze pilot ontvangen deelnemers elke maand een flexibel mobiliteitsbudget, waarmee zij zowel OV als deelvervoer kunnen gebruiken. Moves en partners testen in deze periode het reisgedrag van studenten. Inzichten worden gebruikt om onze app verder te optimaliseren.

Moves is voor iedereen beschikbaar

Moves is een app waarin je al het OV en verschillende aanbieders van deelvervoer kunt plannen, boeken en betalen. Je hoeft je maar één keer te registreren om vervolgens toegang te hebben tot al het OV, deelscooters van Check, deelfietsen van o.a. Donkey Republic en deelauto’s van o.a. Greenwheels. Moves is beschikbaar voor iedereen in Nederland. Je kunt de app hier downloaden.

Ook werkgevers hebben Moves ontdekt

De Moves app is ook beschikbaar voor zakelijk gebruik. De app biedt de mogelijkheid om een flexibel mobiliteitsbudget in te stellen dat ZZP’ers of werknemers kunnen gebruiken om OV of deelvervoer te plannen, boeken en te betalen. Al het woon/werk verkeer en de zakelijke reisadministratie blijft met de app handig op één plek. Op deze pagina vind je meer informatie over de zakelijke mogelijkheden.

Voor deelnemende studenten

Ben jij één van de 300 deelnemende studenten en heb je een vraag, suggestie of opmerking? We horen graag van je via info@moves.nl.