Studenten reizen flexibel met de Moves app

Start van studentenpilot in Rotterdam

Van 19 april tot 19 juli 2022 ontdekten 300 Rotterdamse studenten het gemak van reizen met de Moves app. Tijdens deze pilot ontvingen deelnemers elke maand een flexibel mobiliteitsbudget, waarmee zij zowel OV als deelvervoer konden gebruiken. Moves en partners testten in deze periode het reisgedrag van studenten. Resultaten van de pilot volgen in Q4 van 2022.

Moves is voor iedereen beschikbaar

Moves is een app waarin je al het OV en verschillende aanbieders van deelvervoer kunt plannen, boeken en betalen. Je hoeft je maar één keer te registreren om vervolgens toegang te hebben tot al het OV, deelscooters van Check, deelfietsen van o.a. Donkey Republic en deelauto’s van o.a. Greenwheels. Moves is beschikbaar voor iedereen in Nederland. Je kunt de app hier downloaden.

Ook werkgevers hebben Moves ontdekt

De Moves app is ook beschikbaar voor zakelijk gebruik. De app biedt de mogelijkheid om een flexibel mobiliteitsbudget in te stellen dat ZZP’ers of werknemers kunnen gebruiken om OV of deelvervoer te plannen, boeken en te betalen. Al het woon/werk verkeer en de zakelijke reisadministratie blijft met de app handig op één plek. Op deze pagina vind je meer informatie over de zakelijke mogelijkheden.