You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Meer ruimte in de stad, in je agenda, op de weg en in je hoofd met Moves!

De handigste en slimste app voor elke reis!

 

Waarom Moves

 • Keuzevrijheid
  Moves heeft het meest complete aanbod van vervoermiddelen.
 • Gemak
  Super simpel in gebruik…downloaden en gaan!
 • Digitaal
  Alle opties in jouw buurt in één app dus plan, boek, betaal en ga op pad met je smartphone.
 • Inzicht
  Handige features zoals Kcal, CO2-uitstoot en kosten in één oogopslag.
 • Duurzaam
  Sta nooit meer in de file en draag bij aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van jouw stad.
Keuzevrijheid Moves

Waar kun je nu al gebruik van maken?

Met de auto, trein, fiets, bus, scooter, tram, (water)taxi en metro. Maar dan zonder stress, kaartjes, abonnementen of bonnetjes. Al het OV, inclusief trein, bus tram, metro en zelfs de watertaxi!

…en er komt steeds meer bij!

Spring op de fiets

Moves is de eerste app waarmee je alle e-bikes en gewone fietsen van Donkey Republic kunt plannen, boeken en betalen. Dat vieren we! Daarom trakteren we je op een gratis bike ride. Download nu de Moves-app en krijg je eerste Donkey rit van 30 minuten kado! Bekijk hier de actie!

Pak de auto…

Even verhuizen of een grote boodschap? Met Greenwheels hoef je geen auto meer aan te schaffen, maar maak je makkelijk gebruik van de auto bij jou om de hoek! 

Neem de e-scooter

Met de e-scooters van Check ben je zo van de ene naar de andere kant van de stad. Check de Moves-app voor een e-scooter bij jou in de buurt!

Of ga met het OV

Laat lekker de auto thuis en reis zonder parkeerstress naar de Koopgoot voor je schapjes. Ook het trammetje naar Scheveningen heb je zo geboekt. Dus geniet lekker van een drankje op het terras.

Moves voor zakelijk gebruik

Ook al je zakelijke km’s regel je super simpel in de Moves-app. Geen declaraties, dure abonnementen, losse bonnetjes of een eindeloze papierwinkel. Met Moves heb je alle zakelijke reizen overzichtelijk en op 1 factuur. Bovendien zie je direct hoeveel CO2 jouw bedrijf uitstoot en draag je bij aan de bereikbaarheid van de stad. Dus ga naar kantoor of pak voor die klant afspraak bij Blaak het OV, de deelauto, -scooter, -fiets, watertaxi etc.

 

Heb je vragen over Moves?

We zijn helemaal nieuw, dus we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Ook als je de app al gebruikt helpen we je natuurlijk graag verder.

Contact

In opdracht van

Open chat