mszld.jpg
Medemblik HoornAlkmaarAlmereAmsterdamVoorschotenZoetermeerDen HaagRotterdamMiddelburgGoesTerneuzen Moves Hulst
empty.png
empty.png
moves logo ros.jpg
moves logo ros.jpg
Nederlands Engels 

MOVES! ZOETERMEER

MOVES! ALKMAAR

MOVES! ALMERE

MOVES! AMSTERDAM

MOVES! DEN HAAG

MOVES! GOES

MOVES! HOORN

MOVES! OPPERDOES

MOVES! MIDDELBURG

MOVES! ROTTERDAM

MOVES! TERNEUZEN

MOVES! VOORSCHOTEN

MOVES! DANCE WAREHOUSE

MOVES! HULST

logo jcf.jpg
13.jpg
18.jpg
3.jpg
13.jpg
logo park rood.jpg
6.jpg
1.png
10.jpg
18.jpg
20.jpg
11.jpg
12.jpg
18.jpg
15.jpg
moves-zeeland.jpg
13.jpg
14.jpg
dsc_1973.jpg

Algemeen over Moves!

MOVES! is de naam van dé Streetdance/Hip Hop dansschool van Nederland. Inmiddels heeft MOVES! 12 vestigingen door heel Nederland.
 
MOVES! staat voor: de nieuwste moves, funky beats, ontwikkelen van talent, special events zoals workshops, een goede sfeer en natuurlijk een heleboel plezier.
 
MOVES! wordt vooral gekenmerkt door de getalenteerde docenten, veelal bekend in de dansscene van zowel het wedstrijdcircuit als van televisie en van theater. De lessen worden gegeven door docenten die over zeer veel kwaliteit beschikken en via workshops/trainingen altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de dansscene.
 

De docenten zijn zeer ervaren en hebben lesgegeven in binnen- en buitenland. Het unieke is dat deze docenten niet alleen goed zijn in dansen maar de dansmoves ook echt weten over te brengen op de leerlingen.
 

MOVES! geeft les in allerlei verschillende dansstijlen, waardoor iedere danser de mogelijkheid krijgt zich gevarieerd te ontwikkelen. Zo worden Hiphop-lessen aangeboden, maar ook lessen waarin techniek hoog in het vaandel staat. Van jong tot oud krijgt iedereen de mogelijkheid te dansen bij MOVES!, ook qua niveau is er voor iedereen het juiste aanbod. Kortom, iedereen is welkom bij MOVES!
 
Door het unieke samenwerkingsverband weet Moves! een ongekend aantal leden te bereiken en wordt de exclusiviteit en diversiteit uiterst goed gewaarborgd. Verschillende bekende choreografen/dansers werden door MOVES! overgevlogen naar Nederland om bij een aantal filialen les te geven. Onder andere, Marty Kudelka, Misha Gabriel en Eddie Morales, allen bekend van internationale artiesten zoals Justin Timberlake, Michael Jackon, Janet Jackson en velen meer. Niet alleen deze workshops van internationaal bekende choreografen worden meerdere malen per jaar door MOVES! georganiseerd, ook wordt MOVES! vaak gevraagd voor optredens, clips, reclames en andere tv-opnames. De leden van MOVES! hebben dus vaak net een stapje voor op leden van andere dansscholen, op bijna alle gebieden.
MOVES! biedt elke danser een gratis proefles naar keuze aan, zodat de danser kan kijken of de les en het niveau goed bij hem of haar past. Naast deze gratis proeflessen heeft MOVES! het hele jaar door nog allerlei andere leuke acties. Deze acties vinden vaak plaats tijdens de Open Dagen of Open Dansweken, welke per filiaal terug te vinden zijn op de website.
 
Buiten de dansmogelijkheden en optredens die MOVES! zijn leden biedt, is er ook de mogelijkheid om mee te dansen in een demoteam. Voor bijna elk niveau zijn er demoteams en meerdere malen per jaar worden audities gehouden voor leden en niet-leden om zich aan te sluiten. Kijk per vestiging wat de specifieke mogelijkheden zijn. Deze demoteams zijn meerdere malen Nederlands Kampioen geworden, maar hebben ook al vaker gedanst op het Europese Kampioenschap en het Wereldkampioenschap. Daarnaast richten sommige MOVES! vestigingen zich op underground gebied door leden klaar te stomen om mee te kunnen doen aan Dance Battles.
 
Dat MOVES! de naam is van dè Streetdance en Hiphop Dansschool van Nederland mag duidelijk zijn, kortom hou je van dansen en wil jij meer? Dan dans je bij Moves!

Test

Home   |   Contact  

 

 

 

 

HOME  |  
  Home   |   Contact

 

Home    

 

 
 
  | Workshops | Vacatures   |   Demoteams | Partners | FAQ | Voorwaarden

 

 


 

 

 

Workshops | Vacatures | Demoteams | Partners

 

 

MOVES! Amsterdam
Naritaweg 14a
1043 BZ Amsterdam

 

amsterdam@moves.nl

 

 
 
 

 

 
 
 
         
 
 
 
           

 

Audities     Vacatures      Stageplek     Partners     FAQ

NOBODY MOVES! LIKE US

Powered by : Successfully